Kwaliteitsbeleid

Kwaliteit Doelstellingen & Beleid
Sinus Jevi’s missie omvat de kwaliteitsdoelstellingen voor de ontwikkeling, productie en verkoop van elektrische verwarmings oplossingen die voldoen aan zowel de geldende wet- en regelgeving als aan de eisen van de klant.

In de dagelijkse praktijk is het toepassen van het kwaliteitsmanagementsystem een vereiste om de gewenste apparatuur met een hoge mate van kwaliteit, innovatie en productiviteit te vervaardigen.

De door Sinus Jevi geleverde producten en diensten moeten van hoge en constante kwaliteit zijn, zodat de klant het zaken doen met Sinus Jevi ervaart als een belangrijk voordeel.

Onze klanten moeten in staat zijn om informatie over de werking van onze producten en de beperkingen ervan te verkrijgen, zodat er een basis is om het juiste product voor de juiste toepassing te selecteren.

Milieudoelstelling & Beleid

Sinus Jevi levert milieuvriendelijke producten en stelt dan ook eisen aan onze leveranciers en aan onszelf. Wij zorgen ervoor dat de arbeidsomstandigheden veilig zijn voor onze medewerkers en dat het milieu niet wordt belast.

Wij zijn open en transparant naar onze medewerkers en stakeholders.

Sinus Jevi heeft een verantwoordelijkheid om zich te houden aan de wetten en voorschriften op milieugebied, we werken aan continue verbetering en effectief gebruik van de natuurlijke rijkdommen en vermindering van de risico’s.

 

ISO 9001 & ISO 14001
Sinus Jevi Electric Heating B.V. is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd door Bureau Veritas.
ATEX 94/9/EC
Sinus Jevi Electric Heating B.V. is ook ATEX 94/9/EC gecertificeerd.
Notification: TÜV 13 ATEX 119208 Q