Ontwerp en Engineering

Sinus Jevi Electric Heating B.V. beschikt over een professioneel team van deskundige en gekwalificeerde ingenieurs die ervaring hebben in het werken aan projecten voor internationale aannemers.

De ontwerpafdeling maakt gebruik van Inventor en AutoCAD-software voor het maken van technische tekeningen en documenten.

Proces-verwarmingen worden ontworpen en berekend volgens ontwerp codes zoals ASME VIII, EN 13445, AD2000 en voldoen aan de PED regelgeving.

Als een van de pioniers op het gebied van explosieveilige verwarmingsapparatuur lopen we vandaag de dag nog altijd voorop in de ontwikkeling hiervan. Wij ontwerpen en vervaardigen ATEX en IECEx evenals EAC TR-CU Ex-gecertificeerde producten.

In veel gevallen wordt het ontwikkelingsproces beoordeeld en gecontroleerd door externe inspecteurs van bedrijven zoals Lloyds, DNV en Bureau Veritas, maar ook klanten die beschikken over een eigen kwaliteitsafdeling voeren inspecties uit. De begeleiding van deze activiteiten is vooral een taak van de afdeling engineering.