Werkwijze / Team

Omdat temperatuur vaak een kritische factor is in processen worden onze warmteoverdracht specialisten vaak al in de vroege stadia van ontwikkeling van een proces of machine geconsulteerd.

Ons team van sales engineers heeft ervaring met vele industrieën en kan u adviseren in warmte overdracht vraagstukken, verwarmingsmethoden en integratie in uw toepassing.

Ons engineering team vertaalt deze behoeften in een industrieel design in overeenstemming met internationale standaarden. Hierbij maken ze gebruik van het 3D pakket Inventor om de oplossing eenvoudig in uw ontwerp te integreren.

Met onze achtergrond in de Olie- en Gas Industrie is ons engineeringsteam gewend te werken naar de kwaliteitsstandaarden die met deze industrie samenhangen met betrekking tot ontwerp berekeningen en documentatie vereisten.

Omdat kwaliteit een terugslag heeft op alle aspecten van bedrijfsvoering spreekt het voor zich dat wij ISO-9001 gecertificeerd zijn door Bureau Veritas. Dit vertaald zich in strikte procedures die worden toegepast in onze productie-, assemblage en Test en Inspectie afdelingen. Op deze manier garanderen we een kwaliteit van het hoogste niveau voor onze eindproducten.

Sinus Jevi is gewend te werken met externe kwaliteitscontrole partijen zoals Lloyds, Bureau Veritas en anderen.